Home » Boekingen

Boekingen

Voor een standaard huisbezoek met 2 Pieten van ongeveer 20 minuten tot een half uur rekenen we € 45,- incl. reiskosten en strooigoed. Bij een reisafstand meer dan 20 kilometer (enkele reis) vanaf Schoonebeek rekenen we € 0,30 per kilometer extra. Onze maximale reisafstand is 30 km vanaf Schoonebeek.

Bijvoorbeeld: u woont in Zweeloo en dit is 29 km vanaf Schoonebeek. Bij een standaard huisbezoek zijn de kosten dan € 45,- + € 5,40 (18 km x € 0,30 = € 5,40) = € 50,40.

 

Sinterklaas bijboeken voor een huisbezoek is ook mogelijk. De vergoeding voor 2 Pieten met Sinterklaas is € 65,- en dan met dezelfde regeling voor de reiskosten.

 

Voor bedrijven en/of grotere groepen verzoeken we u even contact met ons op te nemen. In overleg zullen we dan een gepast voorstel doen.

Wel willen we met u vooraf afspraken maken over de betaling.

Boeken?

Lijkt het u nu leuk dat wij langskomen, neem dan contact met ons op. Links vind u een keuzeknop 'contact' en als u hier op klikt dan krijgt u een aantal mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Maar wacht niet te lang, want vol = vol!

Beschikbare data in 2019

Neem voor nog beschikbare data in 2019 vrijblijvend contact op met ons.

Maak een Gratis Website met JouwWeb